Esther Scheldwacht en Kees Hulst: Laatste Paar Dagen in de Verbeelding


Zaterdag 6 oktober staan Esther Scheldwacht en Kees Hulst in De Verbeelding met de voorstelling Laatste Paar Dagen. Na drie indrukwekkende solo voorstellingen, die alle drie bij ons te zien zijn geweest, schreef Esther Scheldwacht voor het eerst deze dialoog. Een verhaal over een ontmoeting. Over liefde die heel plotseling toeslaat.

Een man op leeftijd wordt op de intensive care binnengebracht. Hij wordt verzorgd door de verpleegkundige Engeltje Donderdag die zich steeds meer over hem ontfermt en op het laatst niet meer van zijn zijde wijkt.
Laatste Paar Dagen speelt met het besef van tijd en intensiteit. Door de samengebalde tijd komen haar hoofdpersonages razendsnel tot een kern en tot elkaar.

Dit is de tweede samenwerking van Esther Scheldwacht en Kees Hulst. In 2015 speelden ze Hoe Mooi Alles, gebaseerd op het leven van Leo en Tineke Vroman, waar ze mooie recensies voor kregen. Kees Hulst is een zeer gerenommeerde acteur en is genomineerd voor een Gouden Kalf voor zijn rol in de tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Eindregie: Daria Bukviç

www.estherscheldwacht.nl

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.