Er zijn weer kaarten voor Crosby, Stills, Nash en Young tribute van Her Majesty


Her Majesty - crosby stills nash and young  2 april 2016 in de purmarynNa het optreden van de band Her Majesty in De Wereld Draait Door ontstond er een run op kaarten voor hun Crosby, Stills, Nash & Young tributeconcert. Wegens de grote vraag is het concert verplaatst naar de grote zaal van Theater de Purmaryn. Er zijn dus weer kaarten beschikbaar.

‘Déjà vu’ vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier speelden allen in topbands: Crosby in ‘The Byrds’, Stills & Young in ‘Buffalo Springfield’ en Nash in ‘The Hollies’. Van deze bands worden voor de pauze de beste songs gespeeld. Na de pauze speelt Her Majesty integraal het rockalbum ‘Déjà vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young.

Naast een muzikaal eerbetoon is dit een programma waarin verteld wordt over de jaren zeventig, de achtergronden van de vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. Een absolute must voor de liefhebber van Westcoast-pop

Her Majesty staat op donderdag 31 maart in de grote zaal van De Purmaryn. Reserveer kaarten via www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 432205.