Elke schooldag lekker sportief spelen!


Sportief met SpurdJongeren uit Purmerend kunnen tot de kerstvakantie elke schooldag ergens in de stad overdekt sportief spelen. Er zijn aan het einde van elke middag, plus maandag- en donderdagavond (vroeg) diverse activiteiten van Spurd-BuurtSportWerk.  De toegang is gratis. Het overzicht van locaties, activiteiten, leeftijdsgroepen, dagen en tijden staat op de website van Spurd.  

Elke dag zijn er in verschillende sportzalen diverse sportieve activiteiten. Vier momenten (waarvan één keer ’s avonds) in de week is er in een sportzaal alleen zaalvoetbal.

 Spurd 

Spurd wil jongeren uit Purmerend op een gezellige manier met sportief spelen en met sporten aan het bewegen krijgen en houden. Er is tijdens de sportieve activiteiten deskundige begeleiding en toezicht,  BuurtSportWerk zorgt voor sport- en spelmaterialen.

De activiteiten zijn per dag en per locatie voor bepaalde leeftijdsgroepen bedoeld. De leeftijd is een richtlijn, geen harde grens. Het programma van Spurd-BuurtSportWerk staat op de website van Spurd: www.spurd.nl. Tijdens sport+spel is er altijd een springkussen.

Voor vragen over Spurd-BuurtSportWerk kan men maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur contact opnemen met Spurd, telefoon (0299) 418 100.