Elektrisch vervoer en duurzaam wonen markt Purmerend


Duurzaam vervoer op de Koemarkt in PurmerendWilt je alles weten over de voordelen van elektrisch vervoer én het verduurzamen van je woning? Kom dan op zondag 3 juli naar het event Elektrisch vervoer en duurzaam wonen op de Koemarkt Purmerend! Met toffe stuntshow en leuke activiteiten voor de kinderen.
Maak op het event Elektrisch vervoer en duurzaam wonen markt Purmerend kennis met alle leveranciers en hun producten. Geen opdringerige verkopers, geen verplichtingen, gewoon informeren en een gevoel krijgen bij uw plannen.

Proefrit maken

Altijd al eens in een Tesla willen zitten? Of in een elektrische BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen en Nissan? Heb je serieuze interesse, dan kun je zelfs een proefritje maken in de meeste auto’s. Er zijn niet alleen dealers aanwezig, ook eigenaren showen hun elektrische auto.

Fietsen en brommen

De nieuwste technieken en modellen fietsen of met de brommers zijn aanwezig. En ook hierop kun je een proefritje maken.

Duurzaam wonen

De halve Koemarkt is ingericht op duurzaam wonen. Er staan werkende zonnepanelen, pelletkachels, zonneboilers, infraroodlampen en nog veel meer om uw energielabel te verbeteren, uw wooncomfort te verhogen en uw maandelijkse energierekening omlaag te brengen. Informatie over isolatie en verwarming van uw woning, het duurzaam ontwerpen en uitvoeren van verbouwingen en geheel nieuwe woningen, het is er allemaal.
Kinderen mee

Kinderen

De kinderen kunnen los op een springkussen of zelf rijden op een echte elektrische motor speciaal voor kinderen. Gratis!

Stuntshow

En als klap op de vuurpijl is er een spectaculaire stuntshow voor jong en oud. Geen geluid, wel veel snelheid en gave stunts.