Eindelijk tijd voor Piano/Gitaar…


Er zijn veel mensen die al lang van plan zijn een muziekinstrument te gaan bespelen maar daar niet aan toe komen. Werk en andere activiteiten houdt hen van dit plan af. Speciaal voor die mensen organiseert Muziekschool Waterland de cursus:  “Eindelijk tijd voor Piano” en “Eindelijk tijd voor Gitaar”.  In deze groepscursus van 10 weken kunnen mensen die nu wel tijd hebben, in een ontspannen sfeer muziek maken met elkaar.

 

De cursussen “Tijd voor Gitaar” en “Tijd voor Piano” zijn al een aantal jaren een enorm succes bij Muziekschool Waterland. Vandaar dat er 18 september een nieuw cursusblok start. In tien wekelijkse groepslessen van een inspirerende en deskundige docent leert men in een ontspannen sfeer een aantal leuke muziekstukken te spelen. Er worden diverse technieken aangeleerd, er is tijd om noten te leren lezen, te musiceren met andere cursisten en melodieën na te spelen op het gehoor.

 

Praktische informatie

De wekelijkse ‘Eindelijk tijd voor gitaar’ of ‘Eindelijk tijd voor piano’ lessen starten overdag op woensdag 18 september as.  Beide cursussen vinden plaats in het gebouw van Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend. Check de website voor meer informatie en inschrijven, ook voor de gevorderden cursussen, (www.muziekschoolwaterland.nl, tabblad cursussen). Of neem contact op via mail info@muziekschoolwaterland.nl of telefoon 0299-427812.