Eilandhoppen in Nederland? Dat kan in het Ilperveld!


Kajak kano roeiboot of fluisterboot huren kan in het Ilperveld bij PurmerendGeniet eens van het natuurgebied Ilperveld per boot.  Je kunt tot en met 27 september elke zondag tussen 10.00 en 17.00 een boot huren en varen in het mooie natuurgebied Ilperveld. De boten zijn nu ook te huur op woensdag.

Lekker varen tussen vele weidevogels zoals de grutto, tureluur en kievit. In het natuurgebied zijn vijf routes uitgezet met gekleurde paaltjes. Van Landschap Noord-Holland krijg je een vaarroutekaart mee en een lijst met diersoorten die je tijdens de vaartocht waar kunt nemen.  Onderweg kun je op vijf plekken aan land om de benen te strekken.

Er zijn allerlei boten te huur: roeiboten, kajaks en kano’s. Een boot huren kan al vanaf €6,-. Reserveren is noodzakelijk en kan via Clasina Boes, vrijwilliger van Landschap Noord-Holland: 0299 – 601851 of clasina.boes@hetnet.nl. Op zondagen belt u naar: 020 4825520.

Bootverhuur Ilperveld

Wij adviseren je een boot te reserveren. De vrijwilligers van Landschap Noord-Holland staan voor je klaar. Startpunt is het voormalige bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl.