Eerste weekend van het jaar veel te doen in Bibliotheek Purmerend


Thea Taal en meneer Apenstaartje in Bibliotheek PurmerendVroeg beginnen met voorlezen loont! Daarom start de Bibliotheek het eerst weekend van het nieuwe jaar meteen met mooie activiteiten voor kinderen.

Op zaterdagochtend 2 januari van 10.30 – 11.30 uur is er de Babysoos voor ouders en grootouders met hun kindje vanaf 0 jaar. Gezellig voorlezen en liedjes zingen met de baby op schoot,  voorlees tips en trics en heel veel leuke prentenboeken.

Iedere 1e zondag van de maand kunnen  kinderen van 4 t/m 8 jaar naar de Bibliotheek Purmerend komen om  te luisteren naar de verhalen en liedjes van ‘Thea Taal’ en meneer Apenstaartje  om te knutselen en te spelen rond een thema.

Op zondag 3 januari om 14.30 uur gaat Thea het met de kinderen oliebollen eten en praten, voorlezen en liedjes zingen over het nieuwe jaar. Thea Taal hoopt dat de kinderen  verkleed komen, misschien als beer, vlinder of bij? En er gaat geknutseld worden.

De toegang is vrij en oudere kinderen en ouders opa’s en oma’s mogen naar de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Meer info op www.bibliotheekwaterland.nl