Eerste Theaterfamiliediner Lang & Gelukkig in Heel Europa


Op maandagavond 12 juni vindt het allereerste Theaterfamiliediner van Lang & Gelukkig plaats. Een voorstelling gespeeld door Theatergroep Flexibel, bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking. In december staan zij op het podium in de Purmaryn. In de aanloop hiernaar toe organiseert Cultuurhuis Wherelant elke 1e maandag van de maand het Theaterfamiliediner bij Grand Café Heel Europa in Purmerend.

 

Vanaf 17.30 uur gaan we aan tafel met iedereen die deze productie een warm hart toedraagt. Samen eten versterkt de band met elkaar en zorgt voor een echte theaterfamilie.

 

Wat staat er op het menu?

De kok van het Grand Café kookt speciaal voor Lang & Gelukkig een maaltijd, geïnspireerd op een thema uit de voorstelling. En natuurlijk een theatrale inbreng door een van de acteurs. Voor € 9,75 wordt een lekkere maaltijd geserveerd, met een drankje en een kopje koffie/thee na afloop. Inloop vanaf 17.30 uur, aan tafel om 18.00 uur en om 19.30 uur ronden we af.

 

Aanschuiven bij het Theaterfamiliediner?

Iedereen is welkom om gezellig mee te eten! Bent u erbij? Stuur dan een mail, uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan het diner via info@wherelant.nl. De kosten voor het eten betaalt u ter plekke. Data van de eerstkomende Theaterfamiliediners zijn: 12 juni, 3 juli en 4 september. Locatie: Grand Café Heel Europa, Genuahaven 48, 1448 KK Purmerend.

De voorstelling Lang & Gelukkig

Op 29 en 30 december staat Theatergroep Flexibel met hun 5e productie op het podium in de Purmaryn. De spelers delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: kinderen, bejaarden, winkeliers, mannen met baarden én de hele fanfare. De productie staat onder regie van Henriette ter Riet en is een productie van Cultuurhuis Wherelant. Kaartverkoop verloopt via www.depurmaryn.nl.

Lang & Gelukkig wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSB fonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en Fonds Cultuurparticipatie. Tal van lokale partners zoals Rodi Media, Rotary en drukkerij Rijser ondersteunen het project. Meer informatie vindt u op www.wherelant.nl