Edward Scharenhand: een muzikale komedie over Extreem Goede Mensen


Op zaterdag 7 oktober is er in De kleine Verbeelding de familievoorstelling Edward Scharenhand (van 8 tot 80). Het is een muzikale komedie over Extreem Goede Mensen door Theater Sonnevanck.

Iedereen in het stadje Gul is extreem goed, Tante Maria en haar geadopteerde dochter Magdalena voorop. Altijd staan ze klaar voor hulp aan dier, plant en medemens. Op een dag staat er iemand op hun stoep. Hij heet Edward en is helemaal alleen. Edward
is lief en zachtaardig maar aan beide armen heeft hij – in plaats van gewone handen – helaas een stel lange en vlijmscherpe scharen. Als Tante Maria desondanks besluit om Edward gastvrij in huis op te nemen, is Magdalena voor het eerst in haar leven een stuk minder positief.Hoe tolerant is Gul eigenlijk echt? En… hoe ongevaarlijk is Edward?

Een zoetzure komedie over goed en kwaad en de dunne grens daartussen. Losjes gebaseerd op Tim Burtons’ sprookjesachtige film Edward Scissorhands. Tekst en regie: Marije Gubbels; Compositie muziek: Freek den Hartogh

Zaterdag 7 oktober om 19.30 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 10 euro voor iedereen. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.