Eddy Terstall’s Meet me in Venice in Filmhuis Purmerend


meet-me-in-venice in filmhuis purmerendMeet Me In Venice, een sfeervolle roadmovie van regisseur Eddy Terstall, draait  op 14 en 17 november in Filmhuis Purmerend. Een prachtige film die boeit en ontroerd.

Liza  (Roberta Petzoldt)is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro (Beppe Costa) te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant. Wanneer Liza in Venetië aankomt blijkt haar vader meer in petto te hebben dan alleen een verblijf in deze sfeervolle stad. Mauro neemt haar mee op een muzikale reis langs de Oriënt Express route, die zal eindigen in Istanbul. Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker. Wanneer ze in Turkije aankomen, ontdekt Liza waarom haar vader na al die tijd contact met haar zocht. Middels video-opname doet Liza verslag van deze reis.

Te zien in Filmhuis Purmerend, Kerkstraat 11, schuin tegenover de Purmaryn. Reserveren kan gratis via de website van het Filmhuis.

  • Vrijdag 14 november 20.30 uur
  • Dinsdag 17 november om 13:30 en 20:30 uur.