Ecstatic Dance in P3: een unieke danservaring


Ecstatic Dance is een vrije dansvorm die in Nederland in populariteit groeit. Sinds kort staat dit ook geprogrammeerd in Purmerend in Pop- & Cultuurpodium P3. De foyer wordt hiervoor sfeervol verlicht en ingericht. Ecstatic Dance is een aanrader voor iedereen die wil ontsnappen aan de waan van de dag en tegelijkertijd een unieke danservaring wil opdoen. De reacties op de vorige edities waren enthousiast. De eerstkomende gelegenheid is zondagavond 26 januari.

Ecstatic Dance ontdekken is het ervaren
Een Ecstatic Dance avond in P3 begint en eindigt met een kleine ceremonie waarin tijd en ruimte wordt gemaakt om tot rust te komen en jezelf te verbinden met jezelf, de anderen, de muziek en de ruimte om je heen. Een veilige omgeving waar respect is voor elkaar en geen oordeel. Er zijn 3 eenvoudige richtlijnen bij Ecstatic Dance: “No Shoes, No Booze, No Chit Chat”. Dus wordt er tijdens het dansen niet gepraat, staat er voor iedereen een alcohol vrij drankje klaar en wordt de vloer uiteraard extra gedweild. De avond wordt verzorgd door Helmouna (ceremonie), Vincent (didgeridoo) en Tom (DJ Moondose).

Voel je welkom!
Ben je in voor een bijzondere ervaring? Onder muzikale begeleiding van warme vibes je grenzen opzoeken terwijl je danst op blote voeten? Ecstatic Dance wil het leven vieren en je verwelkomen zoals je bent. Voor iedereen zal Ecstatic Dance ervaring anders zijn. Laat vooral de muziek, het warme licht, de projecties en de energie die je hiervan krijgt tot je doordringen. Zodat je lekker je hoofd leeg kunt maken en je spieren niet alleen flink aan het werk zet maar ook laat ontspannen.

Kaartverkoop en meer informatie
Kaarten kosten 15,00 (inclusief fee en consumptie). Bestel kaarten via p3purmerend.nl of koop ze aan de deur. De kassa en de foyer gaan op zondag 26 januari open om 19.00 uur voor de inloop, 19.30 start Ecstatic Dance, cool down om 21.45, van 22.00 tot 22.30 gelegenheid tot napraten. Trek gemakkelijke kleren aan waarin je lekker kunt bewegen. Bezoek voor meer informatie facebook.com/ecstaticdancepurmerend.