Drie dagen NKT Winterschool


In de kerstvakantie samen plezier maken op de NKT Theaterschool. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de nieuwe en unieke NKT Winterschool voor iedereen vanaf 8 jaar! 

Omdat we de komende kerstvakantie vooral aan huis gebonden zijn, lijkt het ons leuk om het rare en bijzondere jaar 2020 op een warme en gezellige manier af te sluiten. Dus we gaan van 28 t/m 30 december zingen, dansen, acteren en natuurlijk gezellig samen zijn op de theaterschool!

Winterwonderland

Samen met leeftijdsgenoten krijg je drie dagen verschillende theaterworkshops, van de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over zang, dans en spel. Zij nemen je mee naar  *winter wonderland* waar je over een fantastisch nieuwjaar kunt dromen. Waar ruimte is om jezelf te laten zien, online EN offline! En ook deze keer maken we van iedere dag een feestje, met lekkere lunch en tussendoortjes.  Vanwege de RIVM maatregelen, die wij ook in de kerstvakantie streng blijven volgen, is er geen afsluitend optreden, maar het NKT zou het NKT niet zijn als we daar niet wat leuks op hebben gevonden. Want het NKT gaat door, ook in de kerstvakantie!

De NKT Winterschool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren. Er zijn nog tien vrije plaatsen, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen. De lessen worden gegeven door Wendy Peters, Anne Garretsen en Naomi Vis.

Doe mee en maak deel uit van dit magische geheel!

NKT Winterschool: maandag 28 tot en met woensdag 30 december 2020
Van: 9.30 tot 16.00 uur. Alle dagen inclusief eten en drinken.
Deelname: € 125,-
Locatie: NKT Theaterschool, Gedempte Singelgracht 16, Purmerend
Aanmelden / meer info: via info@NKT.nl, telefonisch via 0299-434325 en via www.nkt.nl