Door succes Gezond Natuur Wandelen zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Interesse?


Gezond Natuur Wandelen slaat aan. Het concept is eenvoudig: elke week een uur samen wandelen door mooie gebieden. In Zaandam, Oostzaan en Landsmeer wordt nu wekelijks gewandeld. Gezond Natuur Wandelen is enkele jaren geleden in Noord-Holland ontstaan en er lopen nu duizenden mensen mee in vier provincies. Vanwege het succes zijn er nieuwe vrijwilligers nodig. Misschien iets voor jou?

 

Gezellig samen bewegen in de natuur

Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, een keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo. Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar begeleiders om de vrijwilligersploeg te versterken.

 

Enthousiasme overbrengen

Wandelt u graag? Doet u dat het liefst in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur of het wandelen overbrengen op anderen en een keer per week (of per maand) een wandelgroep begeleiden? Geef u dan op! Per wandeling zijn er twee begeleiders. Nieuwe vrijwilligers krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO-cursus aangeboden.

 

Interesse?

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Johan Stuart, j.stuart@landschapnoordholland.nl of 088-0064476. Meer informatiewww.gezondnatuurwandelen.nl