Deinend theater op een boot in de haven van Purmerend…


Theatervoorstelling Deinende Golven op een boot In de haven van Purmerend
In de weekenden van vrijdag 5 tot en met zondag 7 en vrijdag 19 tot en met zondag 21 september speelt theaterstichting Puik in Purmerend haar nieuwste voorstelling Deinende Golven, een  zedenkomedie met veel muziek van de Beach Boys. De voorstelling vinden plaats in een boot in de haven van Purmerend.

Deinende Golven

Een zeemansfamilie is aan lager wal geraakt. Van de eens zo grote zeemansvloot uit de Gouden Eeuw, is nog maar een knullig plezierbootje overgebleven. Met dit bootje worden pakketjes bezorgd via de kanalen en rivieren van Nederland. De familie kan er nog maar nauwelijks van leven. Desalniettemin worden ze door Purmerender wethouder Wouters en een zware handelsdelegatie opgewacht. Wat hebben deze nazaten van Jan, Piet, Joris en Corneel te bieden? En wat vooral niet?

Unieke locatie

De voorstelling vinden plaats in een boot in de haven van Purmerend, Whereplantsoen ter hoogte van nr 13a. Verzamelen is bij Proeflokaal Bakker aan de Koemarkt, van waaruit er gezamenlijk naar de boot wordt gelopen. Per voorstelling is er plaats voor 35 personen. Meldt je dus op tijd aan via de website van Puik.