Deep Purple Tribute in Pop- & Cultuurpodium P3


Deep purple tribute Purpendicular in P3 PurmerendDeep Purple is een van de succesvolste bands aller tijden. Klassiekers als “Smoke On The Water’, ‘HIghway Star’, ‘Black Night’ en ‘Child In Time’ gaan al generaties mee als ultieme rocksongs. Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple zelf niet in de buurt of beschikbaar is. Op 15 mei te ervaren in P3 Purmerend.

Met eindeloze aanbevelingen van zelfs de echte Deep Purple leden, music magazines, Deep Purple fans en promoters blijken zij de beste en perfecte tribute band.

Deze internationale samenstelling van professionele muzikanten benaderen het echte Deep Purple geluid zo goed, dat alleen zij deze beleving echt tot leven weten te brengen. De leden van Purpendicular zijn de enige tribute act die spelen met alle leden van Deep Purple, maar ook met Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Gary Moore, Black Sabbath, Level 42 en meer. Niet voor niets is het de meest geboekte Deep Purple Tribute over de hele wereld en hebben ze opgetreden met ieder bandlid van Deep Purple zelf. Purpendicular, knoop die naam in je oren en kom het zelf live ervaren.

 Purpendicular, Vrijdag 15 mei, Aanvang: 21:30 uur, Voorverkoop: €15,-, Deurverkoop: €18, Poppodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend.