De week van de Voedselbanken in Purmerend


De week van de Voedselbanken is weer aangebroken! Van 12 tot en met 18 oktober laten Voedselbanken door het hele land zien wat zij doen en hoe zij dat doen aan het publiek. Normaal gesproken werken Voedselbanken daarom in deze week met een open dag, de Voedselbank Purmerend was dat ook van plan, echter toen kwam Corona.

 

De plannen voor de open dag van de lokale afdeling stonden net in de kinderschoenen, toen er iets nieuws bedacht moest worden. En dat is gedaan! In de Week van de Voedselbanken wordt daarom deze week veel content verspreid via de sociale media. Er zijn verschillende video’s gemaakt, waaronder een zeer persoonlijk verhaal en er wordt getoond wat het werk bij de Voedselbank inhoudt.

Uitzendtijd ‘VoedselbankLive!’ gewijzigd!

Afgelopen zondag kondigden wij het programma ‘VoedselbankLive!’ aan. Helaas is de uitzendtijd in verband met de nieuw geldende coronaregels gewijzigd.

We zenden nu uit om 19:00 uur ’s avonds. Dankzij de nieuw geldende coronaregels- en richtlijnen zagen wij ons genoodzaakt om ons eerder gemaakte plan aan te passen. We hebben daarom besloten de uitzendtijd te verlaten. Inhoudelijk wordt het programma niet aangepast. RTV Purmerend is te ontvangen via KPN kanaal 1390 en Ziggo kanaal 36. Ziggo met DVB-C ontvanger wordt overigens uitgezonden via kanaal 328 en KPN, XS4all en Telfort met de witte afstandsbediening via kanaal 336. Uiteraard zijn we wereldwijd te ontvangen op rtvpurmerend.nl. ‘VoedselbankLive’ wordt op RTV Purmerend uitgezonden op zaterdag 17 oktober, vanaf 19:00 uur.