De Stadsecoloog op bezoek in bibliotheek Purmerend


WatervleermuisMichel Geijssens houdt zich binnen de gemeente Purmerend bezig met dierenwelzijn en de ecologie in de stad. Hij kan veel vertellen over de flora en fauna in de stad en wat voor voorzieningen er zijn aangebracht om de leefomgeving van plant en dier te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld de vleermuiskasten aan de bomen rond het parkeerterrein achter de Bibliotheek. Geijssens geeft op donderdag 18 oktober een presentatie in de Bibliotheek Purmerend.

 

Natuur is overal: in het bos, op het platteland en zeker ook in de stad. De Purmerendse stadsecoloog Michel Geijssens neemt je tijdens de lezing in de Bibliotheek mee in het leven van allerlei stadsdieren en stadsplanten in Purmerend. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

De Stadsecoloog vertelt is op donderdag 18 oktober van 20.00 – 21.30 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Kosten € 5,= voor leden Bibliotheek Waterland en € 7,50 voor niet leden. Kaartverkoop via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop of in de Bibliotheek zelf.