De Speelkraam opent weer het nieuwe seizoen


Nu de krokussen weer de grond uitschieten en het zonnetje weer meer aan kracht wint, ontwaakt ook de speeltuin in het Leeghwaterpark. De Speelkraam opent op zaterdag 30 maart vanaf 11:00 uur weer haar deuren, om alle kinderen weer hartelijk te kunnen ontvangen.

 

Voor overige openingstijden kijkt u op www.speelkraam.nl of onze facebookpagina. Zoals inmiddels bij de meeste klanten bekent bieden wij de kinderen tijdens de eerste dag altijd wat extra’s. Dit jaar kunnen de kids voor een gering bedrag een lente knutsel maken en kunnen ze heerlijke poffertjes eten. Ook is FaceColor deze dag weer aanwezig om de kinderen tegen betaling te voorzien van een prachtige tattoo.

Nieuw dit seizoen is dat de Speelkraam geheel rookvrij is geworden. We doen op deze wijze mee aan de actie “op weg naar een Rookvrije Generatie”, dit wordt met borden aangegeven. De toegangsprijs is twee euro per kind. Begeleiders zijn gratis. Een strippenkaart van vijftien strippen kost € 17,50. De exploitatie van de speeltuin wordt uit eigen financiële middelen bekostigd, sponsoren zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij het Bestuur via info@speelkraam.nl.

De Speelkraam is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Om de Speelkraam te kunnen blijven draaien zijn we daarom continue op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Opgave kan altijd via info@speelkraam.nlof aan de kassa.