De JeugdSportPas: inschrijven tot en met 27 september


De JeugdSportPas (JSP) biedt kinderen een mogelijkheid een sport te ‘proeven’. Na vijf kennismakingslessen weten ze of de sport of sportieve activiteit bij ze past. Kennismaken is met de JSP voordelig en lidmaatschap van de club is niet nodig. In totaal zijn er vier perioden. De eerste periode begint in de week van zaterdag 2 november. Inschrijven kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

 

Het sportaanbod is voor kinderen van alle groepen van de basisschool. Het overzicht met sporten per periode staat op sportpas.nl/purmerend. Voor veel sporten zijn er meerdere cursussen op verschillende tijdstippen en/of dagen. In de eerste periode is kennismaken mogelijk met de sporten aikido, AquaBootcamp, AquaFun, atletiek, badminton, basketball, boksen, breakdance, capoeira, FloatFit Kids, freerunning, golf, judo, karate, kickboksen, kids cardio fitness, korfbal, kunstschaatsen, pencak silat, roeien, rugby, schaatsen, schermen, taekwondo, tafeltennis, tennis, voetbal, volleybal, waterpolo en zwemmen. Veel basisscholieren in Purmerend blijven een sport doen die ze met de JSP hebben geprobeerd.

 

Inschrijven voor een kennismaking gaat makkelijk via de website, voor de eerste periode kan dat tot en met zondag 27 oktober 2019. Voor de kennismaking is lidmaatschap van de betreffende sportvereniging niet nodig, de vijf probeerlessen kosten in totaal € 8,00.

De eerste periode begint in de week van zaterdag 2 november.

 

Wie vragen heeft over de JeugdSportPas neemt contact op met jeugdsportpas@spurd.nl of belt Spurd maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur op (0299) 418 100.