De familie Mansøn: het kwaad in het theater…


De familie Mansøn - Jochem van Laarhoven in theater de verbeelding purmerendEen  jonge groep getalenteerde theatermakers lieten zich inspireren door levende legende Charles Manson. In 1969 deden Manson en zijn volgelingen de wereld opschrikken met een reeks gruwelijke moorden. Te zien in Theater de Verbeelding in Purmerend. (Foto: Jochem van Laarhoven).

Met beeldend kunstenaar Jochem van Laarhoven trachten zij met De familie Mansøn ‘Het Kwaad’ te vangen, vorm te geven en het u te tonen. Want ‘Het Kwaad’, wat is dat eigenlijk? En waarom is het zo verschrikkelijk aantrekkelijk?   Wees welkom in het constant transformerende universum van Lars Doberman, waar absurde humor en filmische jazzmuziek de enige houvast zullen zijn.

Lars Doberman is het gezelschap van Reinout Scholten van Aschat, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Mattias Van de Vijver en Jip van den Dool. De makers zijn als acteurs verbonden aan de grootste gezelschappen van Nederland; Nationale Toneel, Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Oostpool.  Bij Orkater/De Nieuwkomers maken zij hun eigen muziektheatervoorstellingen. Met ‘Een Bebop Verhaal’ speelden zij in 2014 op het Theaterfestival.

Concept, spel en muziek: Reinout Scholten van Aschat, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Mattias Van de Vijver en Jip van den Dool; Regie: Suze Milius; Vormgeving: Jochem van Laarhoven.   www.orkater.nl

De voorstelling is te zien op zaterdag 21 november 20.30 uur  in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten 13 euro (vriendenpas/CJP/65+ 11 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!