De eerste Beuseboswandeling komt eraan!


Er waren veel bezoekers in het Beusebos in PurmerendDe eerste Beuseboswandeling komt eraan! Jan van Berge en Daniella Ernsting Koorn  zullen de groep wandelaars door de Zuidoostbeemster, Neck, het Beusebos en de Hazepolder leiden.

De wandeling is op dinsdag 16 februari, en start om 9.15 uur.  Afhankelijk van de toegankelijkheid van het Beusebos (is het regenachtig geweest en dus erg modderig op de paden? En is het mooie Kriegerpad nog steeds gedeeltelijk afgesloten door plaatsing van een hek rond de reclamemast) wordt bepaald of de wandeling ook door het bos zal gaan of alleen even erlangs dit keer. De wandeling is ongeveer 10 kilometer en iedereen kan meedoen want de wat minder snelle wandelaars worden begeleid door Daniella.

De start is bij Openbare Basisschool De Bloeiende Peerelaar, Middenpad 1, Zuidoostbeemter. Geef je even op bij Daniella Ernsting Koorn via 0299 477047. Meewandelen is gratis!  Wel wordt onderweg op eigen kosten een kopje koffie etc  gedronken. Zie voor meer info over de wandelingen van Daniella Ernsting Koorn ook http://beemsterwandelingen.webklik.nl/page/beemsterwandelingen