Davina Michelle komt naar Reuring 2019


Op Reuring-zondag 30 juni komt Davina Michelle naar Cityslam. Vanaf 2017 plaatst Davina Michelle elke week een cover op haar YouTube account. Ook P!nk heeft de covers van Davina opgemerkt. P!nk was zo onder de indruk van de cover van ‘What About Us’ dat Davina Michelle in het voorprogramma mag staan tijdens haar optreden op het Malieveld.

De meeste mensen zullen Davina Michelle kennen van het programma ‘De Beste Zangers’. Ze stond met haar versie van het nummer ‘Duurt Te Lang’ 11 weken op 1 in de Nederlandse Top 40. Een nieuw record: nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Op zondag 30 juni komt Davina Michelle naar het Reuring festival. Ze staat tijdens Reuring Cityslam namelijk op het hoofdpodium!

Feest in Purmerend

Naast het door velen geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27-30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug in het Leeghwaterpark. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle tijdens Reuring Cityslam.

Er worden meer artiesten bekend gemaakt tijdens de Reuring Kick-Off op dinsdagavond 23 april in Pop- en Cultuurpodium P3. Voor meer informatie over de Reuring Kick-Off en het Reuring festival kan men terecht op www.reuring.com.

Zie ook:

– Reuring 2019: straattheater, live muziek en toffe acts
– Reuring 2019 opent met spectaculaire act in de binnenstad van Purmerend