Danshappening SMART: iPhone/Android verplicht!


Choreografie: Wies Bloemen en Jaakko Toivonen Dans: Jagoda Bobrowska, Ivan Montis, Agnes Philipsen, Lars Wettmann MC: Vincent van der Velde Decor en licht: Erik van Raalte Kostuums: Dorine van IJsseldijk Muziek: Dennis van Tilburg Video: Frouke ten Velden Dramaturgie: Monique Masselink Choreografie assistent: Kinga László Techniek: Nick van Doesum, Maurits ThielSMART is een achtbaanvoorstelling van vier dansers en een MC. Bezoekers kunnen met sms’jes en WhatsApp-berichten reageren. Laad je mobieltje op en kom! Want gedeelde smart is halve smart. Zaterdag 19 november in Theater de Verbeelding. 
Ze laten zien dat digitaal oneindig veel mogelijk is. We appen met iedereen. We zijn het middelpunt van de wereld, dankzij ons uitschuifbare ik – de selfiestick. Maar kunnen we elkaar ook aanraken? Zit je identiteit in je smartphone of bepaalt je lichaam wie je bent? Volg je de wereld om je heen via een scherm of zet je al je zintuigen in?

Dansmagazine: “SMART is hedendaags en energiek en hiermee laat het jubilerende AYA zien dat het gezelschap weet hoe je danstheater moet maken. Voor elke leeftijd is de voorstelling de moeite waard. Tieners zullen SMART vooral als een groot feest der herkenning zien. Het oudere publiek zal de diepgang en de ironie in de voorstelling zeer waarderen.”
www.aya.nl

De voorstelling is te zien op Zaterdag 19 november om20.30 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!