Dansfeest AquaDisco SuperHelden! in Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendOnderdeel van de AquaDisco van september is een bootcampparcours. Het muziek- en dansfeest in het zwembad in Purmerend heeft als thema SuperHelden! Naast dansen kunnen jonge SuperHelden trainen voor stoere actie. In de actiemaand in het Leeghwaterbad is ook de toegangsprijs verlaagd voor de AquaDisco van vrijdagavond 18 september. 

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vrijdagavond 18 september vanaf zeven uur kinderhits en hitparadenummers. De kinderen kunnen daar lekker op dansen of er van genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. Voor de SuperHelden! is er een bootcampparcours met training door rennen, zwemmen en springen voor conditie, kracht, leningheid en snelheid. Voldaan en met beginnende spierballen verlaten deze stoere discogangertjes na twee uur de AquaDisco SuperHelden!
De deuren van het zwembad in Purmerend zijn voor de AquaDisco open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen tot en met veertien jaar kunnen hun favoriete dansmuziek zeker horen door deze uiterlijk enkele dagen voor de AquaDisco aan te vragen via info@spurd.nl of bij de receptie in het zwembad in Purmerend. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding.

Voor de speciale toegangsprijs van € 3,50 is er veel dansmuziek, lekker zwemwater en een bootcampparcours. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 13 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest AquaDisco trekt elke keer honderden jonge bezoekers. Dit jaar is er na de AquaDisco SuperHelden! nog drie keer AquaDisco: 16 oktober, 20 november en 18 december.