Dansen met De Clip Club, het 35+ dansfeest in P3


de Clip Club 35 plus in P3 PurmerendOp zaterdag 7 mei kun je bij De Clip Club 35+ lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot.

Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

De Clip Club neemt je mee van hit naar hit. Laat je meevoeren, dwars door alle jaartallen heen. Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. Geniet van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom.

Zet je tas weer midden op de dansvloer en dans er omheen, net als toen. Trek je kleurrijke kleding maar uit de kast, want ook de Disco-helden ontbreken niet. Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic. Maar we vergeten ook de 80’s-hits van The Cure, Depeche Mode en Doe Maar niet! De Clip Club brengt je de grootste hits van toen en nu. En wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt?

DE CLIP CLUB 35+ danceparty, zaterdag 7 mei, Aanvang: 21.00 open, aanvang 21:00 uur, Voorverkoop: €6,50 (ex fee), Deurverkoop: €8,50, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl