Dag van de Popquiz in P3 Purmerend!


Dag van de popquiz in P3 PurmerendHeb jij je al ingeschreven voor  popquiz in P3 dit jaar? De quiz zal een avondvullend programma zijn, bestaande uit 5 rondes. Iedereen krijgt dezelfde vragen te horen welke worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten. Het beloofd een gezellige avond te worden want meezingen mag! Er zijn 20 tafels (1 per team) beschikbaar. (Foto: Jerry Knies)

Aanmelden kan via de site, of via Facebook, Dag van de Popquiz 2015 –  Purmerend. Twee jaar geleden is 27 december door de makers van de Popquiz Marathon uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz, dus dit wordt de 3e editie. Tijdens de Popquiz strijden verschillende teams tegen elkaar om welbegeerde prijzen zoals concert tickets en een popquiz taart, maar vooral …..om de eer!

De regels zijn heel simpel: Je schrijft je per team in en elk team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan. De antwoorden worden op de oldfashion manier gewoon op een antwoordformulier geschreven en gebruik van mobieltjes is dan ook ten strengste verboden voor deelnemers!

Dag van de Popquiz

Zaterdag 27 december, Aanvang Popquiz: 20:30 uur, Uitgifte antwoordformulieren vanaf: 20:00 uur. Entree: Gratis, Deelname per team: €10,- Poppodium P3 is te vinden aan de Purmersteenweg 17-19 in Purmerend, www.p3purmerend.nl