Cursus bij Mahjongclub Purmerend


3-tafel-joke-klaas-kopieDe Eerste Mahjong Clup Purmerend geeft op de dinsdagavonden 11, 18, 25 oktober en 1 november van 20.00 tot 22.00 uur in het buurthuis de Inval Karakietpark voor de tweede keer een Mahjongcursus. 

Voor de mensen die het nog niet spel nog niet kennen maar ook voor degene die het in het verleden wel eens hebben gespeeld en die het opnieuw willen leren. De cursus kost € 2.50 per avond.

Nadat deze cursus vorig seizoen goed is ontvangen willen de club meer mensen de kans bieden om met dit mooie spel kennis te maken.

Lijkt het je leuk om een nieuw spel te leren of vind je het gezellig om met andere een spel te spelen dan kun je je zich aanmelden  voor een cursus Mahjong. De cursus is ook geschikt voor degene die de Nederlandse variant van Mahjong speelt en nu graag de Chinese variant willen leren beheersen. Ook zij kunnen zich opgeven.

Uiteraard zou de Mahjong Club het leuk vinden als je je daarna aanmeld bij onze club om verder het spel met ons te spelen. Zij willen graag groter groeien met meer leden omdat het spelen dan nog uitdagender wordt.

Aanmelden kan tot woensdag 5 oktober.  Voor meer informatie of aanmelding bel, tel. 0628891318 of mail naar f.fraikin8@upcmail.nl