Cultuurhuis Wherelant blijft in verbinding met #ThuisMetWherelant


Nu zoveel mensen thuis zitten, biedt Cultuurhuis Wherelant nieuwe mogelijkheden om met elkaar in verbinding te blijven via #ThuisMetWherelant waar de deelnemers worden uitgedaagd met creatieve activiteiten. Docenten maken leuke, inspirerende opdrachten die men alleen of met het gezin kan doen. Het resultaat kan gedeeld worden binnen de Facebook-groep #ThuisMetWherelant of op andere social media. De lessen zijn ook via de website te volgen.

Kunst verbindt
Directeur José van den Hurk is trots op dit initiatief: “Het is prachtig om te zien hoe medewerkers en docenten zich inzetten om in contact te blijven met onze cursisten en passende opdrachten voor thuis te maken. In een paar dagen tijd zijn er al meer dan 200 mensen lid geworden van #ThuisMetWherelant. De docenten en medewerkers blijven ook in contact met onze speciale groepen zoals mensen met een verstandelijke beperking, kwetsbare senioren en de deelnemers met een achtergrond in de GGZ die wekelijks kunstlessen bij ons volgen. Alle inzet die ik nu zie is hartverwarmend en het is prachtig om te zien hoe kunst verbindt. Laten we samen de wereld in deze tijd een beetje mooier maken!”

Hoe doe ik mee?
Lijkt het u leuk om mee te doen met de opdrachten van #ThuisMetWherelant? Dat kan ook als u geen cursist bent van Cultuurhuis Wherelant. Iedereen is welkom. Het primaire platform is Facebook. Daar vindt u op de Facebook-pagina van Cultuurhuis Wherelant een groep met de naam #ThuisMetWherelant. U kunt zich hiervoor aanmelden door twee simpele vragen te beantwoorden. Sommige opdrachten worden gegeven door middel van een filmpje of foto(‘s), anderen met een pdf die u kunt downloaden. Zit u niet op Facebook? Geen probleem, dan kunt u de opdrachten ook terugvinden op www.wherelant.nl