Creatieve paasworkshop voor senioren (65+)


in beweging organiseert donderdag 29 maart van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een creatieve paasworkshop voor senioren (65+). Onder leiding van docent Natasha Meijer maken de deelnemers een bijzonder paasstuk met kosteloze materialen uit de natuur en van plastic materiaal dat een tweede leven krijgt.

Duurzaam en creatief
Bij deze workshop maakt de traditionele Paastak plaats voor een fijn stuk snoeihout of gevonden (rest) hout. U leert dat een plastic petfles zich graag laat omtoveren tot een vrolijke lentetulp!  Deze ochtend maakt u een bijzonder en duurzaam paasstuk voor op de paastafel. Laat u verrassen door de mogelijkheden van kosteloze materialen. Heeft u zelf materialen die hergebruikt kunnen worden? Neem deze dan vooral mee. Leuk voor uzelf en eventueel voor andere deelnemers.

Elke donderdagochtend leuke activiteiten voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren.
Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen.

Aanmelden en meer informatie
De workshop vindt plaats op donderdag 29 maart van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen
€ 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397. Let op: Kom zoveel mogelijk met de fiets, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.