Creatieve Kinderworkshops tijdens PURVAK zomervakantie


Van 20 t/m 22 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis workshops in de ateliers en theaterzaal van Cultuurhuis Wherelant. De workshops staan allemaal in het teken van de zomer en elke docent zal daar op zijn of haar eigen wijze invulling aan geven. Per dag zijn er 4 tot 5 verschillende activiteiten. Ook ouders kunnen meedoen met een activiteit die speciaal voor hun georganiseerd wordt terwijl de kinderen zich vermaken in één van de ateliers of theaterzaal. Uiteraard kunnen zij ook even iets anders gaan doen en de kinderen met een gerust hart achterlaten.

Kunst, toneel en animatiefilm

Drie dagen lang kunnen kinderen meedoen met workshops waarbij er steeds weer iets anders te leren of ontdekken valt. Kom schilderen, toneelspelen, animatiefilmpjes maken of maak een eigen boekje met jouw verhaal. Heb je al eens van handdoekkunst gehoord? Vast niet maar bij Wherelant kun je ontdekken wat dat is. Ook stempel- en collagekunst, het maken van een vakantietegel met klei of een buitenaards droomeiland behoren tot de mogelijkheden. Ouders kunnen op dinsdag een animatiefilmpje maken of op woensdag een vakantiekoffer ontwerpen met Paper-art. Op donderdag is er alle ruimte voor ouders en kinderen samen om een groot zomers groeikunstwerk te creëren in de foyer samen met andere kinderen en hun ouders. Hoe gezellig is dat!

 

Meer informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis en men hoeft zich niet aan te melden. Kijk voor meer informatie over het programma op www.wherelant.nl. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Er zijn in de laatste week van de zomervakantie ook tal van gratis sport- en spelactiviteiten op diverse locaties in Purmerend. Meer informatie hierover staat op de website www.spurd.nl