Comedytrain even in Purmerend


rene van meurs in theater de verbeeldingRené van Meurs deed zijn ervaring op als lid van Comedytrain. Met een gedeelte uit Voor de storm won hij zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten 2012.  De originaliteit, timing en zelfreflectie van deze ‘oranje gast’ (zoals hij zichzelf noemt vanwege zijn haar) worden in de pers geroemd. Binnenkort vertoont hij zijn kunsten in Theater de Verbeelding.

In zijn debuutprogramma Voor de Storm stapt René het podium op met een goed verhaal, scherpe observaties en een ongeëvenaarde hoeveelheid grappen. Wat zou dat toch lekker zijn; even helemaal niets. Geen geschreeuw, geen meningen, niet hoeven duwen of trekken. Eerst rustig nadenken, dan praten. Op normaal volume, over zaken die er toe doen. Voetbal, boodschappen doen, Isaac Newton, je afkomst en de invloed hiervan op allerlei zaken, televisiekijken en Nederland bijvoorbeeld.

Voor de Storm van  René van Meurs zie je op 19 april om 15 uur in  Theater de Verbeelding, Purmersteenweg 17-19 te Purmerend. Reserveren kan via de website van de Verbeelding.