Caribbean Shopping-Night in de binnenstad van Purmerend


Op vrijdagavond 30 juni organiseren de winkeliers in de binnenstad van Purmerend een Caribbean Shopping-Night. De winkels zijn dan open tot 23 uur. Het wordt dus één groot feest!  Op verschillende locaties in de binnenstad en het Eggert Winkelcentrum is van alles te beleven. In het Eggert Winkelcentrum is een heuse “reptielenshow” met maar liefst 16 exemplaren! Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig.

 

Op het Eggertplein treden bovendien diverse bands op. Bij de ingang aan de Weeshuissteeg kunt u genieten van een heerlijke cocktail. Onder genot van dit heerlijke drankje luistert u naar tropische muziek.

Op de hoek van de Willem Eggertstraat/Dubbele Buurt wordt een Capoeira show gegeven. Ook treden hier afwisselend een Braziliaanse drumband en lokale dansverenigingen op.

Op de Koemarkt staat een DJ met lekkere muziek. Swingen dus!

Op de Kaasmarkt kunt u zich heerlijk laten masseren in een tentje of gewoon even bijkomen van het shoppen in de lounge-hoek en genieten van muziek.

In de Hoogstraat, ter hoogte van de Lutherse kerk verzorgt Dance Center Dynamic een aantal swingende optredens.

In de Peperstraat is een optreden van de band Campfire!

In de Gedempte Singelgracht (tussen Planck en Singel meubelen) draait een DJ lekkere muziek en kunt u genieten van een hapje.

In de Westerstraat , Gedempte Singelgracht en Neckerdijk loopt een straatartiest, die op verrassende wijze het winkelend publiek gaat vermaken.

Op de hoek van de Koestraat/Weeshuissteeg (voor Vivant Melis Rokersshop) wordt u vermaakt door 2 Caribische dragqueens.

En natuurlijk wordt u in de meeste winkels verrast met mooie aanbiedingen.