Cabaretier Jeroen van Merwijk in De Verbeelding


Cabaretier Jeroen van Merwijk is zondagmiddag 15 april te zien in De Verbeelding met zijn solovoorstelling voor twee persoonlijkheden: Lucky!

 

In 2014 besloot van Merwijk om allerlei redenen te stoppen met solo optredens, vast besloten om zich daaraan te houden.

In de zomer van 2016 deed de ontmoeting met een zekere Lucky, een persoonlijkheid zoals hij die nog niet eerder was tegengekomen, hem op zijn theaterschreden terugkeren.

​In de voorstelling Lucky! stelt Jeroen van Merwijk zijn publiek in staat om mee te genieten van de speelse filosofieën, unieke denkbeelden en liefdevolle, tedere maar hier en daar ook wel degelijk wrange liederen, gedichten en gedachten van deze Lucky, die Van Merwijk steeds meer is gaan beschouwen als zijn Alter Ego.

​Waar Van Merwijk gedurende zijn bijna dertig jaar durende carrière altijd rekening heeft gehouden met de wensen en behoeften van zijn geliefde publiek, breekt Lucky door deze grenzen heen en schetst hij een zowel lichter als duisterder beeld van de wereld om ons heen.

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of reserveren via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!