Cabaretier André Manuel opent nieuwe seizoen Theater De Verbeelding


Andre manuel - fotograaf Emiel NeudermanCabaretier André Manuel opent het nieuwe seizoen van Theater De Verbeelding. In zijn 632ste programma De Onzen gaat hij op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk.

Wars van ambitie maar toch. Als Trump de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika wil worden, dan maakt Manuel dit programma.Bericht bekijken

Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. De Pers over zijn vorige voorstelling?: “Niet Joods genoeg.” “Hij legt rare accenten.” “Een onver­be­terlijke atheïst die wat meer naar onze vader had moeten luisteren.” Het is 2016. We bombarderen de moslims in het Midden Oosten. En in de media galmt de vraag, waarom zijn ze zo boos op ons. Het Parool: “André is scherper dan ooit, strooit zout in een recordaantal wonden.”

André Manuel won verleden jaar met zijn programma Het Geval Apart (dat ook in De Verbeelding te zien was) de Poelifinario, de VSCD-prijs voor de cabaretier met het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Zaterdag 17 september 20.30 uur in in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

De jury schrijft: “…een schitterende ode aan het het vrije woord.”

Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!