Bric A Brac rommelmarkt EXTRA LARGE in Heel Europa


Aaah…zal je zien, is straks Sinterklaas geweest, wil je het speelgoed in de kast stoppen, zit die kast helemaal vol! Dan is het tijd om op te ruimen en gezellig op de grootste rommelmarkt in Heel Europa van dit jaar te gaan staan! Bric A Brac rommelmarkt EXTRA LARGE. Kraampjes in de Clup-ruimtes, de gangen en in het Grand café!

 

OF…je portemonnaie is niet meer vol, Sinterklaas is geweest en dan komt Kerst er alweer aan. Dan is het leuk en slim om op een rommelmarkt voor leuke en kleine dingen je slag te slaan. Soms zijn dingen zo goed als nieuw en kunnen ze best nog een ronde mee, vaak kun je ook echt unieke dingen vinden op zo’n rommelmarkt en de prijs valt dan best mee en er valt misschien ook nog wel wat te onderhandelen.  Het bezoeken van de rommelmarkt is gratis.

Kortom, genoeg reden om er op zaterdag 9 december tussen 11:00-15:00 uur bij te zijn in Heel Europa.  Wil je meer weten over deze Bric A Brac rommelmarkt, dan kun je contact opnemen met Angela Jungen door te mailen naar a.jungen4@upcmail.nl  of te bellen, tel: 0648496923 (bellen na 18:00 uur).

Het gebouw ‘Heel Europa’ is te vinden aan de Genuahaven, het grote gebouw in Weidevenne bij de Melkwegbrug. Het is per fiets goed te bereiken via deze brug. Met de auto kunt u voorbij de Hazepolder linksaf de wijk in of u rijdt via de andere zijde van Weidevenne (Gorszijde).