Bric-a-Brac-markt in Heel Europa


Soms lijkt het als de zomer voorbij is, dat ook alle leuke dingen stoppen, maar niets is minder waar. Bijna elke maand in Heel Europa is namelijk de kleurrijke Bric-a-Brac-rommelmarkt te vinden.  Zaterdag 14 oktober van 11:00 tot 15:00 staan er weer diverse kramen uitgestald in de hal en de zalen van Clup in Heel Europa aan de Genuahaven in Weidevenne. (In het grote gebouw achter de hoge Melkwegbrug).

 

Deze rommelmarkt is gratis en een tweedehandsje kopen is natuurlijk altijd goedkoper iets nieuws. Bovendien vind je op dit soort rommelmarkten soms de meest unieke dingen en werk je meteen mee aan het recyclen van goede en mooie spullen.

Er is ook de mogelijkheid om zelf met een kraampje te staan. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij Angela Jungen, tel: 0648496923 of e-mail: a.jungen4@upcmail.nl. Heel Europa is lopend of per fiets goed te bereiken via de Melkwegbrug en het fietspad de Melkweg. Kom je niet uit Weidevenne en kom je met de auto, dan is het handig om bij de Hazepolder linksaf te gaan in verband met de bussluis.

We hopen dat het weer een gezellige marktdag wordt!