Borstcrawlclinics en snoeiharde bootcamp in het zwembad!


AquaBootcamp in het Leeghwater Zwembad in PurmerendVeel mensen hebben in het begin van het nieuwe jaar goede voornemens om het lijf weer op peil te brengen. Het Leeghwaterbad in Purmerend start vanaf zondag 10 januari met een snoeiharde Bootcamp en met een borstcrawlclinic.

Borstcrawlclinic

Borstcrawlspecialist Kevin Lebis begeleidt zes lessen borstcrawl. De lessen van zeven uur tot half negen ’s avonds verbeteren de crawlslag en de instructeur brengt in verantwoorde opbouw het calorieverbruik omhoog. Filmbeelden ondersteunen de instructie voor de verbetering van de borstcrawl. De deelnemers ontvangen na de laatste les een gratis dvd met de filmbeelden. De borstcrawlclinic op 10, 17, 24, 31 januari en 7 en 14 februari 2016 kost in totaal € 75,00.

Bootcamptraining

Iedere zondagochtend vanaf 9.00 uur is er zes weken lang een intensieve out- en indoor Bootcamptraining. Hiermee starten de deelnemers het nieuwe jaar fris met diverse kracht- en conditietrainingen, onder deskundige begeleiding in het Leeghwaterpark en in het sportbad. Spierkracht neemt toe en het lijf wordt gezonder. De deelnemers van de Bootcamptraining kunnen in januari gratis proeflessen volgen van andere activiteiten – behalve van de borstcrawlclinic – in het Leeghwaterbad. De Bootcamptraining van zes lessen kost slechts € 29,95.

Nadere informatie vragen over de Bootcamptraining en de borstcrawlclinic en inschrijven kan tot en met zaterdag 9 januari aan de receptie van het zwembad in Purmerend.