Bookstore Day: feest in boekhandel het Leesteken


Op zaterdag 29 april is er feest in boekhandel het Leesteken in Purmerend. Dan is er voor de allereerste keer in Nederland Independent Bookstore Day. Met voorlezen voor de kids, meet&greets met auteurs en acteurs, er zijn dagdeals, gelimiteerde exemplaren en gesigneerde uitgaven….

 

Een boekhandel is niet zomaar een winkel, maar een plek waar je komt om inspiratie op te doen, je wereld te verrijken, om weg te dromen. om je te vergapen. Alle onafhankelijke boekhandels doen mee en organiseren een veelzijdige dag rondom, uiteraard, boeken.

Speciaal voor de Bookstore Day zijn er gelimiteerde uitgaven te krijgen. Er zijn geweldige dagdeals, zoals enkele gesigneerde exemplaren. Kijk op www.leesteken.nl voor de dagdeals en de gelimiteerde uitgaven.

Het feestprogramma:
09.30 – 10.30 uur: ochtendprogramma voor de kleintjes met voorlezen uit De Gruffalo, zingen van het Gruffalolied en Gruffalokoekjes snoepen
11.00 – 12.00 uur: Meet & Greet met Tom Hofland die met zijn roman Lyssa een ode schreef aan de Grote Russen en het kostuumdrama in het algemeen.
13.00 – 14.00 uur: Meet & Greet met actrice en cabaretière Funda Müjde die na een dwarslaesie in een rolstoel terecht kwam en een fietstocht maakte van 4000 kilometer door acht landen. Ze schreef er het boek Niemand vraagt meer waar ik vandaan kom (sinds ik in een rolstoel zit) over.
15.00 – 16.00 uur: Meet & Greet met thrillerschrijfster Isa Maron, onder andere bekend van De Noordzeemoorden.

Bookstore Day in boekhandel het Leesteken is op zaterdag 29 april 2017. Alle activiteiten zijn gratis!

Voor de bijzondere uitgaven en dagdeals geldt: op=op (oftewel: komt allen met haastige spoed naar Het Leesteken op zaterdag 29 april).