Bookstore Day 2019 bij het Leesteken


Op zaterdag 25 mei is het Bookstore Day 2019 in boekhandel Het Leesteken. Iedereen kan deze dag bij Het Leesteken terecht voor lezingen, speciale dagaanbiedingen, exclusieve gesigneerde exemplaren en 10% korting op alle Engelstalige boeken.

Onderzoek toont aan dat boekhandels de leefbaarheid van stad en dorp verhogen (Bron: de impact van het boek, 26-03-2019). Des te meer reden om het bestaan van de onafhankelijke boekwinkels te vieren via Bookstore Day. Boekhandel Het Leesteken staat zaterdag 25 mei dan ook helemaal in het teken van Bookstore Day 2019.

Om 11.00 uur leest kinderboekenschrijver-en illustrator Harmen van Straten voor uit zijn nieuwe prentenboek ‘Wat rijmt er op stoep’. Dat wordt een feestje voor jong en oud!

Om 15.00 uur vertelt Merel Corduwener over haar pas verschenen boek ‘Polderpolonaise, Nederland getekend’. Een boek vol herkenning en verrassing. Als je de clichés van klompen, molens en tulpen weghaalt, wat blijft er dan over van de Nederlandse identiteit?

Entree is gratis en Bookstore Day start om 9.30 uur en duurt de hele dag. Voor de dagaanbiedingen en gesigneerde exemplaren geldt op = op, dus wees er snel bij!