Boekpresentatie Arie-Jan Mulder


Op 15 februari is er in De Schuilplaats een boekpresentatie van de Purmerendse schrijver Arie-Jan Mulder, die onder meer bekend is van ‘De Jezus manier; niet wijzen maar wenken’ en ‘De ontdekking van het avondmaal’.

Een boek dat wordt aangeprezen door de wijze nestor van de christelijke muziek in Nederland, én door een erudiete rooms-katholieke bisschop, én door een empathische pinkstervoorganger annex Theoloog des Vaderlands, én door een spraakmakende missionaire predikant, dat moet wel een bijzonder boek zijn.

En dat is het ook. ‘Liefde en angst; een christelijke kijk op God en ons ego’, het nieuwe boek van Arie-Jan Mulder, daalt zonder aarzeling af in de krochten van onze persoonlijkheid, en zelfs in die van de kerk, om te kijken hoe de boodschap van Jezus concreet grip kan krijgen op ons angstige hart.

Wij willen allemaal liefhebben. Maar in de praktijk zit angst, in de vorm van eigenliefde, ons wel vaak in de weg. Mulder laat vanuit de bijbel zien dat er verrassende manieren zijn om in het leven van alledag de balans te verschuiven van eigenliefde naar liefde. En dat is winst.

Het boek biedt heldere en herkenbare analyses, met verrassend licht op oude bijbelverhalen, het is nuchter, concreet en praktisch, en inspirerend zonder ooit te vervallen in onhaalbare idealen, kortom het helpt de lezer verder met het begrijpen en doen van het evangelie.

Tijd/plaats: 15 februari, om 11.30 uur in De Schuilplaats, Rivierenlaan 283, 1442 PJ Purmerend
Bij de presentatie is het boek verkrijgbaar is voor een actieprijs van € 12,95.
Aanbevelingen:
Zelden las ik een boek dat zo helder geschreven is als dit. Van harte aanbevolen!
Rikkert Zuiderveld, dichter-zangerEen heldere studie, geschikt voor een breed publiek.
Mgr. Dr. Gerard De Korte, Bisschop van ’s-Hertogenbosch

Een heerlijk boek om te lezen!
Jan Wolsheimer, CAMA predikant en directeur MissieNederland

Een bijzonder boek voor ieders geloofsreis.
Samuel Lee, pinkstervoorganger en Theoloog des Vaderlands