Bjorn organiseert Work-out in Columbuzz


Sinds een paar weken vindt er iedere woensdagmiddag een workout plaats in Columbuzz. Bjorn (de middelste persoon op de foto) is een trouwe bezoeker van het jongerencentrum en de initiatiefnemer van deze activiteit. Hij wil later sportleraar worden en wil nu alvast zijn kwaliteiten in de praktijk brengen. Hij bereidt wekelijks de lessen zorgvuldig voor.

 

Tijdens de training komen er allerlei work-out oefeningen aan bod. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meestuiteenlopende attributen die in het jongerencentrum te vinden zijn. De work-outs zijn pittig, energiek, gezellig en voor iedereen toegankelijk. Complimenten voor Bjorn en de deelnemers natuurlijk!

Voor meer info: d.karsten@clup.n


Over Clup Welzijn

Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!