Bijzondere pop up store Boekhandel Het Leesteken in gerestaureerde Lutherse Kerk


 

Met het voltooien van de restauratie van de Lutherse Kerk kan de kerk weer worden gebruikt voor allerlei culturele activiteiten. Boekhandel Het Leesteken werkt graag samen met andere partijen in het culturele leven van Purmerend en vond dit een mooie gelegenheid tijdelijk een tweede winkel te openen, de pop up store in de kerk.

In de pop up store zal een breed assortiment aan leuke, interessante, inspirerende en praktische boeken te verkrijgen zijn voor mooie lage prijzen. Mooie kortingen op prachtige literatuur of kunstboeken, mooie nieuwe uitgaven tegen speciale prijzen. Voor elk wat wils.

Ter gelegenheid van deze samenwerking zal er een kleine foto expositie te zien zijn van de recente restauratiewerkzaamheden, foto’s gemaakt door Els Broers.
Naast de boeken is er ook een collectie vinyl te koop, veelal mooie klassieke muziek op in goede staat zijnde langspeelplaten. Ook dit tegen lage prijzen, voor de liefhebbers.

Er is informatie te vinden over de kerk, haar mogelijkheden voor een breed scala aan activiteiten  en over Stadsherstel Amsterdam, de organisatie die nu de kerk in beheer heeft.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdagavond 15 september om 19.00 uur. Op de openingsavond treden ook een paar jonge dichters op.

De pop up store zal geopend zijn van zaterdag 16 september t/m zondag 24 september (behalve zondag 17 en maandag 18). Openingstijden zijn van 11 tot 16 uur (op dinsdag vanaf 10 uur).

Houd Leesteken Facebook  (https://www.facebook.com/Leesteken/) in de gaten voor de  laatste nieuwtjes en activiteiten die week!

Voor nadere info: info@leesteken.nl of 0299-771834