Bijeenkomst Parkinson Café Waterland/Purmerend


Parkinson caféMaandag 8 februari 2016 is er weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Waterland/Purmerend met als thema: Parkinson versus Parkinsonisme, met neuroloog John Reinders.

Dokter Reinders, neuroloog in het Waterland Ziekenhuis in Purmerend vertelt ons de verschillen tussen de ziekte van Parkinson en een Parkinsonisme. Hij geeft aan waar de verschillen zitten en legt uit waarom het vaak een moeilijk en langdurig proces is om de diagnose vast te stellen.

De bijeenkomst is op maandag 8 februari 2016 van 16:00 – 17:30 uur, (zaal open 15:45 uur). Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee.

Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Zaal Het Binnenhof, Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1, 1444 HT Purmerend

Vast vooruit:
14 maart 2016 – Ervaringen met Deep Brain Stimulation (DBS): Richard Galavazi en Kees Taylor Parkins hebben beiden een DBS operatie ondergaan. Zij willen hun ervaringen betreffende de selectie, de operatie en de nazorg met ons delen. Miranda Postma, verpleegkundig specialist neurologische bewegingsstoornissen in het AMC, legt uit wat DBS is en ondersteund de heren bij beantwoording van vragen.

Meer informatie:
www.parkinson-vereniging.nl , parkinsoncafe@gmail.com
www.facebook.com/parkinsoncafepurmerend

Informatie: Gerrit Sterel 06-51502860, Theo van Beusekom 06-21281434

Parkinson Café Purmerend

Het Parkinson Café is iedere 2e maandag van de maand, behalve in juli, augustus en december, een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partner, familie, mantelzorgers en andere belangstellenden.