Het beste van het Fringe Festival in Theater de Verbeelding


Eén van de leukste festivals, maar misschien ook wel één van de minst bekende, is het Fringe Festival in Amsterdam. Vooral jonge en beginnende theatermakers krijgen daar de kans hun voorstelling te laten zien. Twee van de beste, korte voorstellingen is door Theater de Verbeelding  geselecteerd voor 25 november.

De subtiele en zeer originele komedie van Tg De Vlieg gaat over sociaal ongemak, onuitgesproken gevoelens en de terreur van alledaagse sleur. Volgens de Volkskrant droogkomisch, fantastisch gespeeld en troostend.

Het theatrale concert van Dorien van Gent is volledig gebouwd rondom het gelijknamige nummer van The Temptations. Volgens de Theaterkrant een bijzonder mooie, persoonlijke mix tussen kleinkunst en muziekoptreden.

Dus gegarandeerd een leuke en afwisselende theateravond.

Zaterdag 25 november 20.30 uur. De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!