Best buds – Gezelligheid voor tieners met een lichamelijke beperking!


best buds voor mensen met een beperking in PurmerendBen je tussen de 12 en 18 jaar? Heb je een lichamelijke beperking en zou je het leuk vinden om met vrienden te chillen en leuke dingen te ondernemen? Dat kan! Kom op zondag  21 februari en 6 maart naar de startdagen van Best Buds.

Op 21 februari gaan we gezellig samen koken en eten. (Er wordt voor deze middag een eigen bijdrage van € 2, –  gevraagd in verband met de boodschappen.)  Voor zes maart is er nog geen programma, dat mogen jullie invullen!

Myrna, moeder van 2 tieners met een lichamelijke beperking; “Net als andere tieners is het ook voor tieners met een lichamelijke beperking fijn om vrienden te hebben, al is het maar om te whatsappen, een keertje naar de bios te gaan of samen te gamen. We denken dat er meer tieners zijn in (de omgeving van) Purmerend die het leuk vinden om af te spreken, hopelijk kunnen we ze met elkaar in contact brengen!”

Data: zondag 21 februari en zondag 6 maart van 15.30 tot 18.00 uur

Locatie; in de keuken van Heel Europa in de Weidevenne (Genuahaven 48 1448KK Purmerend)

Ben je of ken je iemand die hier ook bij wil zijn? Geef je dan op via BestBudspurmerend@hotmail.com  of via Myrna (06-40071998) of Bianca (06-44650141