Beauty & Wellness Beurs koopzondag 30 april Eggert Winkelcentrum


Op 30 april (koopzondag) is er de Beauty & Wellness Beurs in het Eggert Winkelcentrum te Purmerend. Meer dan 40 lokale ondernemers laten hun passie aan jou laten zien in de thema’s Beauty, Wellness en Mind, zodat jij geïnspireerd en up to date bent van de laatste trends.

Live muziek

Terwijl jij geniet van het verrassende aanbod, Op het Eggertplein (eerste verdieping) kun je luisteren naar sfeervolle live muziek van Esther Kruiter. Tussen de optredens door zijn er diverse demonstraties door de make-up artiesten van Rituals en Dio.

Diverse podia

Op de begane grond voor de centrale roltrappen zijn verschillende podia waar hipsters en youngsters aan jou de trends van de laatste mode laten zien!

Ook doen, proeven en kopen

En het is niet alleen kijken maar ook doen, proeven en kopen! Zo zijn er goodies, gezonde voeding, natuurlijke producten en losse thee te koop.

Workshop voor kinderen, en… een vlogwedstrijd

Voor de kinderen is er een workshop “sieraden maken”, waar zij aan kunnen deelnemen en last but not least….er zal een vlog wedstrijd worden gehouden waarbij de vetste, gaafste, coolste vlog over de B&W Beurs dus JIJ een fashioncheque t.w.v. 75 euro kunt winnen! Maak ons gek! Check de voorwaarden op eggertwinkelcentrum.nl