Beatles quiz: maak kans op 1 van de 10 vrijkaartjes van het Filmhuis!


Doe nu mee met de online Beatles-quiz op Facebook en maak kans op 1 van de 10 vrijkaartjes voor het Filmhuis Purmerend!

Doe mee met de quiz door naar de Facebookpagina van het Filmhuis te gaan.

De Beates film

Op 27 januari 2017 draait het Filmhuis Purmerend de film Eight days a week – The Touring Years met The Beatles. Oscar-winnende regisseur Ron Howard gaat op ontdekkingsreis naar de live optredens van de band die voor eeuwig de muziek- en popcultuur veranderde. De roem trok een wissel op de bandleden, die zich uiteindelijk stortten op baanbrekende studio-opnames. Toegift: 30  minuten live-optreden!

In The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years, gaat de Oscar-winnende regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep.

Na hun legendarische Amerikaanse debuut in ‘The Ed Sullivan Show’ in 1964, lieten zij de gehele V.S. in verbijstering achter en de naweeën van dit optreden werden in de gehele wereld gevoeld.  Met hun albums en tv-optredens, veranderden zij voor eeuwig de muziek- en popcultuur. Hun uitzonderlijke vakmanschap en charisma maakten hen tevens tot één van de grootste live acts aller tijden.
De film laat niet alleen de weg naar hun enorme roem zien maar ook de wissel die dit trekt op de bandleden waardoor zij uiteindelijk beslissen om met touren te stoppen (in augustus 1966) en zich volledig te storten op hun ongeëvenaarde en geniale muzikale energie welke resulteerde in een serie van baanbrekende studio-opnamen waar zij heden ten dage het meest bekend om zijn. (Toegift: 30 minuten live optreden!!)

Draaidag: vrijdag 27 januari 2017. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.50 uur. Filmhuis Purmerend (in het Stamhuis), Kerkstraat 11. Reserveren: https://filmhuispurmerend.nl/films/eight-days-a-week/

 Doe mee met de quiz door naar de Facebookpagina van het Filmhuis te gaan.