Basiscursus Fotografie Bij Cultuurhuis Wherelant


Dinsdagavond 18 september start de basiscursus fotografie bij Cultuurhuis Wherelant van fotograaf Jacqueline Huber. De cursus start met de beginselen van de fotografie: techniek, licht, compositie en contrast. Tijdens de cursus leren de deelnemers in een rustig tempo alle ins en outs van hun eigen camera kennen en oefenen zij de techniek tijdens de les en via huiswerkopdrachten. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De lessen zijn om de week.

Over de cursus
De docent (fotograaf Jacqueline Huber) behandeld stap voor stap de techniek van de camera, zodat de deelnemers leren om hun camera beter te gebruiken en betere, bewustere foto’s te maken. Elke keer zijn er huiswerkopdrachten waarmee het stukje geleerde techniek geoefend wordt. Naast de theorielessen zijn er ook 2 praktijklessen waarbij de deelnemers samen met elkaar op pad gaan.

Gepassioneerd fotograaf
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft u een camera nodig waarop u handmatig het diafragma, de sluitertijd en de iso-waarde kunt instellen. Jacqueline Huber is een gepassioneerd fotograaf die haar cursisten naar een hoger niveau wil brengen. Zij vindt het daarom belangrijk dat deelnemers de bereidheid en discipline hebben om de huiswerkopdrachten te maken zodat de groep in het leerproces gelijk op blijft gaan. Daarnaast is het uiteraard vooral ook belangrijk dat u tijd en zin heeft in een gezellige cursus met een leuke groep mensen!.

Aanmelden en meer informatie.

Na de basiscursus kunt u doorstromen naar de gevorderde cursus, in de praktijk blijkt dat ca. 90% van de cursisten zo enthousiast geworden is dat zij doorgaan. Ook deze cursus zal op dinsdagavond gegeven worden Meer informatie over de inhoud van  deze cursus en andere fotografiecursussen staat op www.wherelant.nl of neem telefonisch contact op via nummer (0299) 434 777. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.