Banen- en informatiemarkt bij P3 in Purmerend


Op donderdag 19 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland een banen- en informatiemarkt in Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend. Tijdens dit evenement zijn werkgevers uit diverse sectoren aanwezig, waaronder techniek, transport, personenvervoer, beveiliging, zorg en retail. Daarnaast presenteren intermediairs uit verschillende branches hun vacatures.

De banenmarkt biedt volop gelegenheid om in contact te komen met werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Bezoekers wordt geadviseerd om cv’s mee te nemen voor de aanwezige werkgevers. Wie nog niet helemaal tevreden is over zijn cv, kan terecht voor advies en voor een professionele profielfoto (ook te gebruiken als profielfoto op sociale media, zoals LinkedIn).

Workshops
Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende workshops, zoals ‘Elevator Pitch’ (Hoe kunt u zich kort en krachtig presenteren aan werkgevers?), Social Media (Hoe zet ik het in bij het zoeken naar werk?) en Dress for Success (Hoe maak ik een goede eerste indruk met mijn kledingkeuze?). Voor de workshops kunnen geïnteresseerden zich tijdens de banenmarkt aanmelden.

Locatie
De banenmarkt vindt plaats op donderdag 19 oktober 2017 tussen 12.00 en 17.00 uur bij Pop- en Cultuurpodium P3 (Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend). De toegang is vrij.