Bambie is Back – humor en live muziek in De Verbeelding


Bambie is terug en dat werd tijd. Daar gaat het dan ook over. Seconden uitrekken en lichtjaren samenballen, fucken met de tijd in fysieke en muzikale confrontaties tussen lichamen en instrumenten.  “Een aaneenschakeling van vermakelijke en fascinerende taferelen”, te zien in Theater De Verbeelding.

 

Mimetheatergroep Bambie telt al meer dan twintig jaar door met beeldend, poëtisch en geestig theater over figuren die worstelen met krachten die hun lichamen te boven gaan. In Bambie is back! werkt de groep voor het eerst met levende muziek.

De Eef van Breen Group was de afgelopen jaren veel in het theater te zien: in Fellini en Borgen van het Noord Nederlands Toneel.

Het Parool: “Het duo Van der Laan en Stavenuiter toont zich nog altijd meester in droge humor op de vierkante centimeter. Heerlijk.”

Theaterkrant: “Een aaneenschakeling van vermakelijke en fascinerende taferelen, een sympathiek weerzien.”

Trouw: “Bambie toont zijn poëtische kant dankzij de musici van Eef van Breen Group, die op de bühne participeren en een mooie sferische onderlaag aanbrengen.”

Eindregie: Erik Whien

De voorstelling is te zien op zaterdag 24 maart om 20.30 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.